Algemene voorwaarden

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je het artikel terug wil sturen of wil retourneren in één van onze winkels. Retourneren in onze winkels is gratis. Voor het retourneren via PostNL brengen wij €3,95 in rekening. Je ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je je hebt bedacht je geld terug.

*Het is niet mogelijk om je order te retourneren via een onbemand inleverpunt, zoals een zelfscan-apparaat of pakketautomaat.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en onder voorbehoud van kennelijke vergissingen of kennelijke fouten. 

Kleuren

Het is mogelijk dat de kleuren die worden weergegeven niet exact overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren van het artikel. Dit is afhankelijk van de instellingen van je computer en/of beeldscherm.

Klachten

Als je klachten hebt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Je ontvangt van ons binnen een werkdag antwoord. Het is mogelijk dat wij iets langer nodig hebben om antwoord te geven op je klacht, maar dan brengen wij jou daarvan op de hoogte.

Heb je een klacht en komen wij er niet uit, dan kun je je ook richten tot het Europese platform voor online geschillenbeslechting: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Garantie

Bij ons geldt altijd 'niet goed = geld terug'. Dus als een product niet voldoet aan de vermelde specificaties of kwaliteitseisen die je mag verwachten, neem dan contact met ons op via

020 - 3412670 of bezoek één van onze winkels.

Identiteit

Cotton Club E-commerce BV.

Postbus 910

5000 AX Tilburg

Telefoon: 020-3412670

E-mail: service@cottonclub.nl

KvK-nummer: 75062593

BTW-nummer: NL860126845B01

Indien je betaalt met Riverty Acceptgiro ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden van Riverty.