Wij zijn Charlie, Coco, Chiara, Chloe, Cate & Claire. De Cotton Club denim collectie. Met onze mooie fits zijn we de perfecte toevoeging aan jouw garderobe. Of je nu houdt van een tijdloze skinny, een casual straight fit of een trendy wide leg: We've got you covered. Kies de denim die past bij jouw unieke stijl en je kunt dragen naar elke gelegenheid.

take me straight to my favourite fit

i am charlie

wide leg

Charlie is onze wide leg fit. Deze trendy denim is inmiddels onmisbaar in iedere kast. Met een wijde pijp over de gehele lengte van het been en een hoge taille heeft deze broek een prachtige fit. Door de toevoeging van stretch zit de jeans comfortabel.

shop other colourscoco flare jeans

i am coco

flared

Coco is een high rise jeans met een flared pijp. Met een hoge aangesloten taille en een uitlopende pijp creëer je een vrouwelijk silhouet en optisch langere benen. Ook op de billen sluit deze denim mooi aan. Door de toevoeging van stretch draagt deze broek heerlijk comfortabel.

shop other colourschiara jeans

i am chiara

bootcut

Chiara is onze bootcut jeans. Deze denim zit mooi aangesloten om je taille en heupen en heeft een wat lossere fit op je bovenbeen. Vanaf de knie loopt de pijp wijder uit. Door de toevoeging van stretch heeft de broek een comfy fit.

shop other colours

Chloe skinny jeans

i am chloe

skinny

Chloe is onze mid rise skinny jeans in een 5-pocketmodel. Een ideale broek om je vrouwelijke vormen mee te accentueren. Chloe is gemaakt van super stretch soft touch denim, wat ervoor zorgt dat deze jeans extra comfortabel draagt en lekker zacht aanvoelt.

shop other colourscate high rise straight

i am cate

slim

Cate is onze slim fit. Dit model zit mooi aangesloten om de heupen en loopt vanuit je bovenbenen smal toe naar beneden. De broek volgt als het ware de lijn en vorm van je benen, wat zorgt voor een slanke pasvorm.

shop other coloursClaire jeans

i am claire

straight

Claire is onze straight fit met een mooie high rise taille. Perfect voor een tijdloze look. Deze denim zit lekker comfortabel door de toevoeging van stretch.

shop other colours