how it all started

Stel je voor: de zonovergoten stranden van Ibiza, schilderachtige en kleurrijke straatjes, romantische zonsondergangen en stijlvol geklede dames. Het was daar, te midden van de betoverende sfeer van de gelijknamige beach club, dat het sprankelende idee voor een nieuw fashion fenomeen, Cotton Club, ontstond.


In maart 2017 bundelden een team van ontwerpers en inkopers van The Sting hun creatieve krachten om de allereerste ontwerpen te creëren. Hun inspiratiebron? De onweerstaanbare charme van de Méditerranée, de stijlvolle flair van de lokale bevolking en haar bezoekers en de onvergetelijke momenten aan de kust. Zo werd de eerste collectie geboren en gepresenteerd in de winkels van The Sting.

De Cotton Club items waren een groot succes en niet lang daarna openden we onze allereerste eigen winkel aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Vanaf dat moment volgden er in rap tempo meer winkels. Vandaag de dag stralen we met trots in meer dan 40 Cotton Club winkels door heel Nederland, waarvan twee in België. En hebben wij een eigen webshop.


Bij Cotton Club gaat het niet alleen om kleding; het is een levensstijl. Elk kledingstuk vertelt over de avonturen van de Méditerranée. Onze collecties zijn vrouwelijk en verfijnd. Elk item is zorgvuldig ontworpen en voorzien van unieke details zoals borduursels, speciale prints, ruches of bijzondere knopen. In de winkels kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je onderdompelen in een sfeer die doet denken aan warme zomerdagen en ontspannen momenten aan het strand. Met een helder en licht interieur voelen onze winkels aan als een charmante boetiek. 

Dus kom binnen en laat je inspireren en ontdek de magie van Cotton Club.


Wist je dat Cotton Club…

..onderdeel is van The Sting Companies? 

..de hele productieketen in eigen beheer heeft, van ontwerp tot productie?

..er iedere week een nieuwe collectie in de winkels hangt?

..jurken onze best verkochte items zijn in de zomer?

..we in het najaar het Mediterrane gevoel doorvertalen naar een strandwandeling in de herfst?

..we naast onze kleding en beachwear ook heel trots zijn op onze knitwear collectie het hele jaar door?