our story

Cotton Club is geïnspireerd op de mediterrane lifestyle. Luchtig en zorgeloos. Casual maar smaakvol. We gebruiken dan ook alleen materialen die aangenaam aanvoelen. En of het nu gaat om een comfortabele trui of een zwierige jurk, de items hebben altijd een vrouwelijke fit. Dankzij de vele zachte kleuren en de rustige prints is combineren makkelijker dan ooit. Zodat onze klanten elke dag moeiteloos die day-to-night look samenstellen.

fun

Cotton Club staat voor gezelligheid. De sfeer is informeel; eigenlijk zijn we één grote vriendenclub. We zijn toegankelijk en weten iedereen te betrekken en onderdeel te maken van het geheel. We halen het beste in elkaar naar boven en hebben veel plezier met elkaar.

striving for the best

Wat we doen, doen we goed. We gaan altijd voor het beste resultaat. Kwaliteit zie je terug in onze collecties, onze manier van werken en in onze talentvolle mensen. Door onze jarenlange ervaring in fashion weten we goed waar we mee bezig zijn. We delen deze kennis graag met elkaar zodat we blijven leren en groeien.

no-nonsense

Bij Cotton Club hebben we een ‘no-nonsense’ houding. Heb je een goed idee, dan mag je ermee aan de slag. We maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn, we praten niet recht wat krom is en zijn altijd eerlijk naar elkaar. Daarnaast zijn we makkelijk in de omgang en laten we ons niet snel uit balans brengen.

identiteit

Cotton Club E-commerce BV.

Postbus 910

5000 AX Tilburg

Telefoon: 020-3412670

E-mail: service@cottonclub.nl

KvK-nummer: 75062593

BTW-nummer: NL860126845B01