kelly knows best

Maak kennis met onze Cotton Club styliste Kelly. Sinds de start van Cotton Club is Kelly onderdeel van het team en is zij verantwoordelijk voor het samenstellen van sets voor photoshoots. Met een onmiskenbaar gevoel voor stijl en creativiteit weet zij elke outfit tot leven te brengen. Kelly deelt haar waardevolle styling tips om je garderobe een echte ‘Cotton Club’ upgrade te geven.


'Dit jaar mag je alles uit de kast halen. “No more quiet luxury”, zegt Kelly. Ik moedig je aan om te experimenteren met veel volume, felle kleuren, romantische bloemenprints en veel grote sieraden. Mix en match! We gaan veel doorschijnende materialen, verlengde silhouetten en gekleurde metallics zien in de collecties. Je kan hiermee eindeloos combineren, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Alles kan dit seizoen.  

Ook gaan we dit jaar een beetje terug naar de 00’s, waar low waist eerder een hit was. Deze trend maakt een comeback, de broeken kruipen steeds meer omlaag. 

Eén van mijn favoriete trends voor 2024 is color blocking. Zoek vrolijke kleuren op, zoals groen, paars en roze en maak een statement door ze in de mix te gooien. Je slaat de plank nooit mis.


''Dit jaar mag je alles uit de kast halen.

No more quiet luxury.''